Logo Design

Spuneți o poveste cu ajutorul unui logo!

De ce este important un logo ?

logo design
logo design

Cum procedăm ?

logo design

Luați legătura cu noi.

Dumneavoastră luați legătura cu noi prin intermediul metodelor de comunicare disponibile pe site și stabilim condițiile de colaborare și modalitatea prin care vom comunica pe durata dezvoltării proiectului.

logo design

Ne prezentați compania dumneavoastră.

Pentru a putea îngloba elemente specifice în designul final, avem nevoie de informații referitoare la domeniul de activitate, valorile și planurile companiei dumneavoastră.

logo design

Alegem cea mai bună idee.

Purtăm o discuție pentru a stabili paleta de culori pe care o preferați și tipul de logo design care s-ar potrivi cel mai bine companiei dumneavoastră.

logo design

Începem dezvoltarea logo-ului.

După ce avem toate informațiile începem dezvoltarea, pentru început facem o schiță pe baza căreia vom crea mai multe versiuni pe care le vom trimite pentru a alege o versiune finală.

logo design

Dumneavoastră aduceți modificări.

După ce v-ați decis asupra unei versiuni, dumneavoastră aveți posibilitatea să aduceți modificări asupra unui logo design și a culorilor. Vom păstra mereu legătura și vom face tot posibilul să ajungem la o versiune agreată de dumneavoastră.

logo design

Primiți varianta finală .

În momentul în care sunteți mulțumiți de rezultatul final, împachetăm totul și veți primi în format digital proiectul final .Veți primi toate formatele necesare pentru orice tip de imprimare ( format vectorial) sau pentru online.