WordPress Web Design

Site-uri web adaptate nevoilor afacerii dumneavoastră !

Servicii personalizate de design și dezvoltare website-uri WordPress

Știm că website-ul dumneavoastră reprezintă  mai mult decât un simplu domeniu înregistrat pe internet, în schimb este o adevărată extensie digitală a mărcii dumneavoastră. Cel mai adesea, website-ul este prima impresie pe care o crează compania dumneavoastră asupra unui eventual client.  Colaborăm cu dumneavoastră pentru a construi, scala și întreține un website care vă va face simțită prezența în mediul online. Punem accent pe faptul că nu doriți un simplu un website care să funcționeze, ci doriți un website care să reprezinte o experiență placută, interesantă și atractivă pentru viitorii clienți .

web design

La React IT, vă punem la dispoziție servicii de web design și dezvoltare website-uri complete, care includ branding și optimizare pentru motoarele de căutare (SEO), cu un accent pe creșterea și popularizarea afacerii.

De ce să ne alegeți pe noi ? Lucrăm în strânsă legătură cu dumneavoastră și prețuim valoarea cerințelor pe care le puteți avea și ne rezervăm timp pentru a înțelege obiectivele afacerii dumneavoastră.

Dorim să fim partenerii dumneavoastră, nu doar o simplă echipă de web design. Facem tot posibilul să vă oferim o experiență, creativitate și atitudine care să vă depășească așteptările și mai ales să dezvoltăm website-uri WordPress performante, care vă vor oferi cu siguranță un avantaj semnificativ în mediul online. Dezvoltăm website-uri care vizează obținerea de rezultate pentru afacerea dumneavoastră !

web design

Web Design Personalizat

Înțelegem faptul că fiecare afacere și industrie poate fi unică, de aceea alocăm timp pentru a cunoaște și înțelege obiectivele digitale ale afacerii dumneavoastră. Fiecare proiect de web design și dezvoltare a unui website include toate cerințele referitoare la aspect și funcționalitate pentru a oferi o notă personală care se potrivește perfect afacerii dumneavoastră.

web design

Colaborare Continuă

Pe tot parcursul dezvoltării proiectului aveți acces la toate informațiile care v-ar putea interesa. Veți avea acces la tot ceea ce este dezvoltat de la fișiere de proiectare la cod. Este posibilă revizuirea în timp real a designului pentru a vă oferi garanția faptului rezultatul final va îndeplini cu succes toate obiectivele digitale pe care le-ați stabilit pentru afacerea dumneavoastră.

web design

Actualizări Rapide

Pentru dezvoltarea site-urilor web folosim CMS-ul(Content Management System) WordPress. WordPress a evoluat dintr-un sistem de blogging într-un CMS complet cu sute de mii de pluginuri, widgeturi și teme în prezent fiind folosit de peste 25 de milioane de utilizatori. Actualizările website-ului se fac rapid prin intermediul fluxurilor de lucru facile pentru conectare și redare.

web design

Optimizare SEO

Includem SEO ca parte integrantă a fiecărui proiect de web design. Tehnicile SEO ajută la clasarea superioară în rezultatele unei căutări. Folosim audituri SEO, selectăm cuvintele cheie, mapăm site-ului și optimizăm paginile, pentru a clasa site-ul dumneavoastră cât mai sus în rezultatele căutărilor, lucru care se va traduce în noi utilizatori care pot deveni clienți fideli .

web design

Pachete Complete de Web Design

Unul din principalele obiective ale companiei noastre este să ne asigurăm că afacerea dumneavoastră primește tot ce are nevoie pentru a avea o prezență online. Vă putem oferi un pachet complet care include proiectarea și dezvoltarea website-ului, mentenanța și întreținerea lui, găzduirea web, strategii digitale și formularele de contact, etc.

web design

Design Responsiv

O mare parte din tot traficul web provine de pe dispozitive mobile. Fiecare proiect de design și dezvoltare a unui website vine cu un plan de responsivitate pentru mobil oferit de platforma WordPress, astfel încât site-ul dumneavoastră se poate adapta rapid la orice tip de dispozitiv, contribuind cu succes la imaginea afacerii în online . Acest plan ajută la reducerea timpului și costurilor de dezvoltare și întreținere.

Ce implică designul unui Website WordPress ?

Designul unui website WordPress implică procesul de proiectare a arhitecturii, aspectului și funcționalităților unui website WordPress.  

Acest proces reprezintă o etapă foarte importantă care se desfășoară înaintea începerii dezvoltării website-ului. De aceea vom face tot posibilul ca rezultatul final să vă satisfacă toate așteptările.

web design
web design

Ce este un Website WordPress ?

WordPress este o platformă software cu ajutorul căreia se pot crea o mare varietate de tipuri de website-uri. Acest CMS( Content Management System) este gratuit și oferă posibilități nelimitate de a dezvolta o platformă funcțională și responsivă.

Chiar dacă WordPress poate fi folosit de orice persoană care cumpără un domeniu și un serviciu de hosting, realizarea unui website care să arate bine și să fie funcțional poate fi destul de dificilă uneori fiind nevoie de mai multe cunoștințe tehnice.

Care este considerat cel mai bun CMS(Content Management System) în momentul de față?

În momentul de față există o multitudine de CMS-uri disponibile pe piață, cum ar fi Joomla, Moodle, Drupal etc. . Cu toate acestea WordPress este în continuare unul dintre cele mai folosite CMS-uri deoarece oferă un pachet complet de soluții necesare  pentru realizarea unui site web profesional care arată bine dar are toate funcționalitățile dorite de client .

La React IT vă oferim servicii personalizate de design, proiectare și executare website-uri  folosind CMS-ul WordPress care oferă posibilitatea obținerii unui website  complet funcțional, scalabil și usor de folosit.

Servicii de dezvoltare Website WordPress 100% securizat

Acordăm securității website-ului dumneavoastră importanță sporită și ne asigurăm de faptul că la final veți primi un website securizat cu cele mai recente tehnologii și procedee.

În stadiul de dezvoltare vom folosi protocolul securizat HTTPS și vom integra certificate SSL pentru a oferi site-ului dumneavoastră credibilitate și securitate în procesul de recunoaștere de către motoarele de căutare. Pentru formulare folosim module ReCaptcha și aplicăm tehnici de securizare a folderelor care conțin informații sensibile.

web design
web design

Design Website 100% responsiv

Performanța reprezintă un element vital care poate influența major conversia vizitelor celor care vizitează website-ul dumneavoastră. Pentru a asigura acest lucru vom dezvolta website-ul dumneavoastră folosind cele mai recente tehnologii WordPress, păstrând codul funcțional, securizat și optimizat.

În prezent majoritatea site-urilor sunt accesate de pe dispozitive mobile , de aceea ne asigurăm că site-urile dezvoltate de noi vor fi responsive și se vor adapta corect oricărui dispozitiv (PC, laptop, smartphone etc). O afișare corectă în funcție de dispozitiv este apreciată de către vizitatori și denotă încredere și profesionalism .